Един от най-успелите българи в Холивуд -  каскадьорът актьор Антон

...
Един от най-успелите българи в Холивуд -  каскадьорът актьор Антон
Коментари Харесай

Оперираха наш каскадьор в Холивуд

Един от най-успелите българи в Холивуд -  каскадьорът артист Антон Касабов, претърпя две съществени интервенции, траяли повече от 10 часа в Щатите. Резултатът от тях е отличен, само че в този момент за синеокият красавец следва най- сложното - възобновяване.



„ Слава на Бог, всичко мина добре. Преди четири години скъсах кръстни връзки на дясното коляно, само че продължих да упражнявам. Оказа се, че освен че съм „ изтъркал " краката си, само че и единият е почнал да се изкривява като на каубоите. Двете интервенции, които се постановиха, бяха, с цел да се сменят  връзките, като взеха част от кожата над коляното ми ", описа каскадьорът. Междувременно отрязали костта на подбедрицата и поставили титаниева пластина, с цел да се изправи кракът.

„ Двете интервенции бяха в една и популярност на Бога, сполучливи. Аз от 11 години, когато минавам през летищата, пищят всички скенери поради заменената лява става, тъй че съм привикнал ненапълно с болката. Сега шест месеца ще се възвръщам и нямам самообладание да се върна в залата, децата ме чакат ", показа Касабов.

В Америка той има детска школа по таекуондо. Световният ни първенец пo таекуондо живее в Лос Анджелис от години. На 19 година стана безспорен европейски първенец и завоюва всички трофеи. През 2005 затвърждава славата си на най-хубав занаятчия на Стария континент. Снима се в доста холивудски продукции, занаятчия е пo бойни изкуства, проспериращ модел. Именно поп звездата Мадона желае да го снима в неин клип, само че красавецът изпуска шанса си, като не връща позвъняване на мениджъра й, писа " България Днес ".

„ Не знаех за интереса й, просто бях изтощен и си легнах. На другия ден ми се разкрещяха, че незабавно й трябвало човек като мен, само че... изпуснах шанса.  В Съединени американски щати, в случай че мигнеш, минута пo-късно, край ", смее се Касабов. Актьорът, е приключил 2-годишната актьорска стратегия при Джоан Берън и Ди Браун, желае да снима и български филм за Васил Левски. „ Калин Врачански считам да взе участие. В момента още групирам средствата ", споделя Касабов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР